NOVINKY! FTN spustí UA POINTy pro ukrajinské pacienty. Již tento pátek dne 25.3.!

23.03.2022

FTN dokončuje přípravu na otevření tzv. UA POINTů pro ukrajinské pacienty (dospělé i děti), kteří utekli do ČR před válkou na Ukrajině. Aktuálně probíhají poslední úpravy pracovišť a jejich příprava do provozu. Ve FTN budou fungovat dva UA POINTy. Jeden pro dospělé pacienty (pavilon F) a druhý pro děti (se zdravotními potížemi) v pavilonu G2 (příjmová ambulance, Pediatrická klinika, vchod od pavilonu U). Preventivní prohlídky, očkování a vydávání potvrzení pro školy u dětí bude probíhat též v pavilonu G2 (dětská ambulance, přízemí, Pediatrická klinika) v režimu - vždy STŘEDA / 9.00 - 14.00 hod.

UA POINTy - ambulance budou poskytovat lidem z Ukrajiny zdravotní péči v rozsahu lékařské pohotovostní služby pro dospělé/děti ve spolupráci s dalšími odbornými pracovišti ve FTN. UA POINTy pro dospělé i děti (se zdravotními potížemi) budou fungovat v režimu: PO-PÁ / 7.00-15.00 hod. Přítomna bude ukrajinsko-česky mluvící zdravotní sestra (u dětí - dětská sestra), lékař (u dětí - pediatr) a administrativní pracovník. UA POINTy budou viditelně označeny vč. navigačních šipek. V případě změn Vás budeme včas informovat.

Vaše FTN


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.