Napsali o nás: Známe vítěze cen o nejkvalitnější nemocnice. Které bodovaly? (tn.cz)

23.09.2020

Česká společnost pro akreditaci ve zdravotnictví uděluje ceny každý rok. V několika kategoriích vyhrávají ty nemocnice, které podle poroty udělaly v minulém roce největší pokrok. Letos uspěla Thomayerova nemocnice i LDN v Hradci Králové. Hlavní cenu v kategorii nejlepší fakultní nemocnice si odnesla Thomayerova nemocnice v Praze. 

“Jsem velice rád, že jsme jako nemocnice opět obstáli v uvedené anketě a stali jsme se absolutním vítězem projektu Kvalitní a bezpečná nemocnice za rok 2020. Chtěl bych tímto všem našim zdravotníkům upřímně poděkovat za jejich práci, přístup a zodpovědnost, protože bez nich by to nešlo a získané ocenění je zároveň výsledkem naší společné a usilovné práce,“ řekl ředitel nemocnice Zdeněk Beneš.

Hlavním smyslem ankety je ocenit a motivovat lékaře, sestřičky a další zaměstnance, kteří se podílejí na řízení kvality a bezpečí poskytované péče.

VÍCE na webu tn.cz.

Zdroj: tn.cz
Datum vydání: 23.9.2020
Autor: David Mimra

Vaše TN


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.