Napsali o nás: V Praze 4 pomáhaly děti dětem (Praha TV)

18.12.2019

Praha 4 předala Dětskému centru při Thomayerově nemocnici výnos ze sbírky nazvané Děti dětem. Ta se konala už podeváté na 20 základních a 17 mateřských školách v městské části. Dětem se během týdne podařilo shromáždit potřebné věci v hodnotě více než 300 tisíc korun. I letos v Praze 4 proběhla sbírka pod názvem Děti dětem. Do té se zapojilo celkem 20 základních a 17 mateřských škol.

"Já jsem chtěla jen jménem Thomayerovy nemocnice poděkovat všem dětem ze všech mateřských škol a základních škol, které se podílely na této akci," řekla Helena Doktorová, náměstkyně ředitele Thomayerovy nemocnice.

"Dětské centrum v současné době pečuje docela dost zásadně o maminky, které potřebují péči, tedy maminky, které potřebují psychiatrickou pomoc, případně maminky, jejichž děti potřebují psychiatrickou pomoc, maminky, které se chtějí léčit z návykových látek. Ale také maminky, které neměly zázemí v rodině," řekla Jaroslava Lukešová, ředitelka Dětského centra. 

Více v reportáži na webu Praha TV.

Zdroj: Praha TV
Datum vydání: 13. 12. 2019
Autor: Jaroslav Šetlík 

Vaše TN


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.