Napsali o nás: Tomešová jako čert, Laurinová anděl. Herci ze seriálu ZOO potěšili děti v nemocnici (CNN Prima News)

06.12.2022

Herci ze seriálu ZOO vyrazili v převlecích do pražské Fakultní Thomayerovy nemocnice, aby zpříjemnili den dětem, které musely na lůžkách zůstat i 5. prosince, kdy chodí Mikuláš, anděl a čert. Děti samy uvedly, že jim akce pomohla více nasát pravou mikulášskou atmosféru.

„Jsme strašně zklamaní, protože tady jsou samé hodné děti. Žádné jsme si nemohli odnést do pekla s sebou,“ řekla Michaela Tomešová převlečená za čerta. „Zase zůstanu s Míšou v pekle sám,“ dodal Goran Maiello, který rovněž vystupoval jako čert. Děti dostaly nejrůznější dárky. Návštěva herců ze seriálu ZOO je moc potěšila. „Byli jsme s klukama hrozně natěšení. Jsem rád a moc si to užívám. Děkuji za dárek,“ zmínil s nadšením pacient Tadeáš, který v nemocnici leží se zlomeným obratlem v páteři. „Naštěstí to nezasáhlo míchu, takže dobrý,“ dodal.

„Je zvláštní pozorovat v očích u těch dětí pocity údivu a přitom také radosti. U těch menších i trošku obav a strachu. Myslím, že po dvou minutách našeho působení se vytvořila krásná atmosféra. Věřím, že děti si to užily,“ prohlásila herečka Sabina Laurinová.

VÍCE v článku

Zdroj: CNN Prima News
Datum vysílání: 6. 12. 2022
Autor: CNN Prima News

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.