Napsali o nás: Herci z oblíbeného seriálu oslavili den dětí v nemocnici. Rozdávali dárky a úsměvy (iprima.cz)

08.06.2023

Sabina Laurinová, Šimon Bilina, Michaela Tomešová a sestry Barbora a Lucie Černé překvapili dětské pacienty v pražské Fakultní Thomayerově nemocnici. Kromě dobré nálady, úsměvů a podpisů rozdávali i krásné dárky, jimiž rozzářili tváře dětí na dětské chirurgii. Prozradili navíc, jak by dnes slavili tento den, kdyby se mohli vrátit do bezstarostných let.

Den dětí nikdo nechce trávit na oddělení nemocnice, a tak se herci vypravili za pacienty, aby jim zpříjemnili čekání, než půjdou domů. Navíc dostali dárky od společnosti MGA Entertainment a získali podpisy od představitelů svých oblíbených seriálových postav. Dvojčata Lucie a Barbora Černé, Šimon Bilina, Michaela Tomešová a Sabina Laurinová budili pozornost a vyvolávali úsměvy na tvářích, už když procházeli chodbou po oddělení.

Takovou návštěvu na dětské chirurgii nikdo nečekal, pro malé pacienty to bylo překvapení, za které byli moc rádi. Všichni dostali klokany od Little tikes, panenky L. O. L. Surprise! a hru Opičko, nezlob se. Herci při té příležitosti prozradili, jak by trávili Mezinárodní den dětí, kdyby se mohli vrátit do bezstarostných let. „Nešla bych do práce, chtěla bych jít do zábavního parku a skákat na obřích gumových lanech na trampolíně. Chtěla bych, aby mi někdo koupil čokoládu a zmrzlinu,“ přemýšlí o svém dnu Lucie Černá a Sabina Laurinová ji doplňuje. „Šla bych na plavečák do Podolí, kde jsem vyrůstala. Přelezla bych plot, jako jsme to dělali celé dětství, protože jsme bydleli nad ním. Dala bych si tam čokoládovou zmrzlinu nebo bych šla s rodiči na večeři. Dřív to nebylo běžné, chodili jsme jen za odměnu, když jsem udělala přijímačky na konzervatoř nebo měla narozeniny,“ vzpomíná Laurinová.

Vedení FTN velice děkuje hercům za jejich návštěvu a čas, který trávili u našich dětských pacientů na Klinice dětské chirurgie a traumatologie v rámci Dětského dne. Poděkování patří také TV Prima.

VÍCE v článku

Zdroj: iprima.cz
Datum vydání: 1.6.2023
Autor: iprima.cz

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.