Nadace ČEZ poskytla TN fin. dar ve výši 1,6 mil. Kč na pořízení nové sanitky. Děkujeme!

30.06.2020

Nadace ČEZ se před časem rozhodla pomoci dobré věci a poskytla finanční dar ve výši bezmála 1,6 mil. Kč na pořízení nové sanitky pro Thomayerovu nemocnici (TN). Na zakoupení nového sanitního vozu darovala Nadace celkem 1 562 000 Kč.

Nová sanitka bude využívána nejen pro převoz běžných pacientů, ale její využití bude i v rámci současné epidemie. Vůz je moderní a nabízí komfortnější zázemí pro zdravotníky a rovněž pro pacienty při jejich transportu do nemocnice. Slavnostního převzetí se zúčastnili Zdeněk Beneš, ředitel TN, Jaroslava Mrkvičková, hlavní sestra a Petr Čech, náměstek pro léčebnou péče v TN.

„Chtěl bych velice poděkovat Nadaci ČEZ za poskytnutí štědrého finančního daru, díky kterému jsme mohli pořídit nový sanitní vůz pro převoz našich pacientů,“ řekl ředitel TN doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc. a dodal: „Vůz je již využíván i v rámci probíhající epidemie. Velmi nám pomůže při organizaci péče o naše nemocné.“

DĚKUJEME!

Vaše TN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.