Mezinárodní den sester přinesl zdravotníkům boxy plné radosti, překvapení a novinek. Děkujeme za podporu!

14.05.2021

U příležitosti oslav Mezinárodního dne sester dostali zdravotníci tzv. UNBOXERS – potravinové boxy plné překvapení, radosti a novinek. Celkem 192 takových boxů putovalo do Fakultní Thomayerovy nemocnice (FTN), a to díky týmu z Unboxers, kteří tak poděkovali zdravotníkům za jejich práci a nasazení během koronavirové pandemie. Každý box obsahoval novinky ze světa potravin, sladkých pamlsků a také slevové vouchery.

A kdo vlastně Unboxers jsou? Každý měsíc přináší box plný dobrot! Ale nejen tak ledajakých. Jedná se většinou o novinky na trhu, nebo produkty, které pravděpodobně ještě neznáte, takže když se vrhnete do unboxování, budete mít spoustu příležitostí jak sobě nebo svým přátelům a kolegům otevřít nové obzory. Navíc hodnota všech produktů v boxu je vždy výrazně vyšší než cena, kterou za box zaplatíte. Uvnitř každého z boxů, který nyní zdravotníci obdrželi, byl navíc slevový voucher v hodnotě 50 Kč na další unboxers.

Unboxing je zážitek, který si zasloužíte!

Doma budete za hvězdu. Každý měsíc vám až ke dveřím doručí box plný novinek za skvělou cenu, který potěší celou rodinu (více INFO ZDE). A není to jen o mlsání a ďobání. Z kvalitních surovin můžete uvařit nebo upéct něco dobrého. Společně ochutnáte nové nápoje a svoje recenze pak můžete sdílet s přáteli i s výrobci, kteří rádi uslyší vaši zpětnou vazbu.

Vedení FTN velice děkuje zástupcům společnosti Unboxers za dary pro naše zdravotníky, kterým jste tímto pozitivním přístupem udělali velikou radost.

DĚKUJEME!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.