LETOS UŽ POTŘETÍ POBAVILI VESELÍ KLAUNI NAŠE DĚTSKÉ PACIENTY A TENTOKRÁT I S JAKUBEM KOHÁKEM. DĚKUJEME!

30.04.2021

Letos už potřetí přišli pobavit VESELÍ KLAUNI naše dětské pacienty, a to díky organizaci – Dr. Klaun (Chance 4 Children), která funguje v ČR již od roku 1997. Tentokrát šlo o hospitalizované děti na Klinice dětské chirurgie a traumatologie 3. LF UK ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN). Kromě veselých klaunů přišel děti pozdravit a zároveň jim udělat radost i známý herec, komik či režisér Jakub Kohák. Tato veselá partička přinesla dětem především dobrou náladu, vtipné scénky, veselou hudbu, ale i například různé dárečky či typický klaunův červený nos, který všem hned vykouzlil úsměv na tváři.

Radost, zábava, smích a příjemná atmosféra, takový byl den s veselými klauny a s Jakubem Kohákem. Děti si tento den náramně užily a mají na co vzpomínat.

Vedení FTN velice děkuje veselým klaunům a Jakubu Kohákovi za příjemnou atmosféru a zábavu, kterou dokázali vytvořit pro naše nejmenší pacienty.

DĚKUJEME!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.