FTN děkuje zástupcům MAGISTRÁTU HMP za vánoční dárky pro naše dětské pacienty. Děkujeme!

04.01.2022

„Dárky pro malé hrdiny“, tak byla pojmenována akce, resp. podpora ve formě předvánočních dárků od zástupců MAGISTRÁTU HMP a dalších jejích partnerů či příspěvkových organizací pro naše dětské pacienty, kteří z nejrůznějších zdravotních důvodů museli během svátků zůstat v nemocnici. Aby jejich pobyt u nás byl alespoň trochu příjemnější, překvapením pro ně byla bohatá nadílka v podobě omalovánek, voskovek, pexesa, fixů, skládaček anebo časopisů „Trojský koník“,  „Anička a nebešťánek“ či dětské knížky s CD „Zpíváme si na cestách“ atp.

Malí šikulové dostali skládací popelářská auta či stolní společenskou hru „Bezpečná cesta Prahou“ či různé balíčky pro prvňáčky,  batohy a mnoho dalších zajímavých věcí. Celkem šlo o téměř 1900 kusů dětských her, knížek, časopisů, výtvarných předmětů a různých hraček, které udělaly velikou radost našim dětským pacientům v rámci několika pracovišť vč. našeho Dětského centra.

Vedení FTN velice děkuje zástupcům MAGISTRÁTU HMP za již opakovanou podporu, spolupráci a hezké překvapení pro naše nejmenší pacienty.

Děkujeme!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.