FTN děkuje za dary pro Dětské centrum od Olivovy nadace. Děkujeme!

09.11.2022

Vedení Fakultní Thomayerovy nemocnice (FTN) velice děkuje zástupcům Olivovy nadace za věcné dary pro naše Dětské centrum, které dosáhly celkové hodnoty za téměř 42 tisíc korun. Olivova nadace s dlouholetou tradicí, která byla založena již v roce 1896, se tak rozhodla podpořit aktivity Dětského centra a darovala mu nejrůznější produkty dětské výživy, hygienických potřeb či stolních her a mnoho dalšího.

Za nadaci přijela do FTN předat dar její ředitelka Ing. Hana Matějková společně s předsedou správní rady Olivovy nadace panem Mgr. Miroslavem Rovenským. Věcné dary byly posléze distribuovány do Dětského centra, které poskytuje komplexní péči malým dětem včetně pomoci jejich rodinám.

„Doufáme, že tímto krokem naše spolupráce nekončí, ale naopak toto považujeme za její milý začátek,“ uvedla Olivova nadace na svých stránkách. „Děkujeme nadaci za její štědrou podporu, dobrou myšlenku a za začátek dobré spolupráce,“ poděkoval mluvčí FTN Petr Sulek.

Děkujeme!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.