FTN děkuje Divadlu Broadway za vstupenky pro zdravotníky na muzikál Láska nebeská

07.06.2021

Vedení Fakultní Thomayerovy nemocnice (FTN) velice děkuje Divadlu Broadway za vstupenky pro naše zdravotníky na novou muzikálovou komedii - Láska nebeská. Celkem 250 vstupenek obdržela FTN pro své zdravotníky jako poděkování za nasazení během náročné koronavirové pandemie.  Předpremiérové představení muzikálu s hity Waldemara Matušky udělalo všem velikou radost a dokázalo vytvořit pro své diváky příjemnou atmosféru.

Dobrá nálada se střídala s úsměvem na tváři přítomných zdravotníků a jen málo chybělo k tomu, aby se divadelní sál neproměnil v taneční parket, protože hudba k tomu vysloveně vybízela.

„Chtěl bych upřímně a velice poděkovat Divadlu Broadway za vstupenky pro naše zdravotníky na muzikál Láska nebeská, který si všichni dobře užili. Musím říci, že taková podpora mě mile potěšila a zároveň mi udělala velikou radost. Ještě jednou děkuji,“ řekl ředitel FTN doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc.

DĚKUJEME!

Vaše FTN


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.