Dobrovolnický happening ve Žlutých lázních

11.10.2011

15. září uspořádala Pražská nemocniční pětka Dobrovolnický happening, který byl vyvrcholením jejích celoročních aktivit zaměřených na propagaci dobrovolnictví ve zdravotnictví.
Během slunečného odpoledne se návštěvníci mohli nejen seznámit s dobrovolnickými programy jednotlivých nemocnic, ale  mohli si i vyrobit "tričko dobrovolníka".

Happening zahájili zástupci vedení nemocnic, kteří ocenili přínos dobrovolníků. K dobré náladě, která celé odpoledne panovala na břehu Vltavy, přispělo i  vystoupení jedinečné české hudební skupiny The Tap Tap a originální taneční skupiny TiDiTaDe s jejími bubny a africkými tanečními kreacemi.

Happening byl poděkováním našim dobrovolníkům ale i zdravotníkům, kteří se dobrovolně a nad rámec svých povinností pouštějí do spolupráce s laiky a také  managementům za ochotu naslouchat tvrzením, že psychika pacienta má vliv na jeho průběh stonání a uzdravení.


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.