Do FTN dorazil Mikuláš s čertem a andělem, a to díky TV Prima. Děkujeme!

07.12.2021

Do Fakultní Thomayerovy nemocnice (FTN) dorazil Mikuláš s čertem a andělem, a to díky TV Prima! Mikulášská nadílka však v letošním roce patřila především zdravotníkům z covidových pracovišť. Tváře TV Prima včele s Petrem Vágnerem, Karlem Voříškem a Klárou Doležalovou svými převleky mile překvapily přítomné sestřičky, které tak alespoň na chvíli mohly zapomenout na těžké dny současnosti. Pohodová atmosféra, radost a překvapení, to vše se podařilo vytvořit během chvíle a samozřejmě na všechny přítomné čekala i bohatá nadílka v podobě ovoce, vánočních perníčků či čerstvých džusů a mnoho dalšího.

Mikulášská nadílka se samozřejmě neobešla i bez básničky a některé sestřičky mile překvapily. Nakonec se dostalo i na dětské pacienty z Kliniky dětské chirurgie a traumatologie, kterým Mikuláš nadělil nespočet hraček, her či něco sladkého na zub.

„Chtěl bych TV Prima velice poděkovat za podporu a milé překvapení, které připravila pro naše zdravotníky hlavně z covidových pracovišť. Doba je bohužel taková jaká je a každá pozitivní věc má dnes ještě větší význam, a to především ve zdravotnictví. Zdravotníci to dnes nemají vůbec jednoduché a prožívají velmi těžké období, které je pro ně enormně vysilující a o to více mě těší, pokud někdo přijde s dobrým nápadem, jak podpořit či udělat radost našim zdravotníkům. Ještě jednou veliké díky všem z TV Prima,“ poděkoval ředitel FTN Zdeněk Beneš.

DĚKUJEME!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.