DĚKUJEME! Thomayerova nemocnice získala od ČEPS dar ve výši 400 tis. Kč na boj proti koronaviru

03.06.2020

Na boj proti koronaviru získala Thomayerova nemocnice od společnosti ČEPS finanční dar ve výši 400 tis. Kč.  Tyto prostředky budou použity na pořízení ochranných a zdravotnických potřeb a pomůcek, které zdravotníci potřebují při péči o pacienty s onemocněním Covid-19. 

Společnost ČEPS tímto způsobem pomohla nejen Thomayerově nemocnici, ale i mnohým dalším zdravotnickým zařízením v Praze. ČEPS se tak nemocnicím rozhodla darovat celkem 3 600 000 Kč, a to na boj proti koronavirové pandemii. Díky těmto finančním prostředkům bude možné pořídit velké množství ochranných zdravotních pomůcek (např. respirátory, ochranné pláště, štíty atd.) pro zdravotnický personál v několika nemocnicích.

„Chtěl bych velice a upřímně poděkovat společnosti ČEPS a jmenovitě panu Martinovi Durčákovi, předsedovi představenstva, za tento finanční dar, který naší nemocnici velmi pomůže. Musím říci, že tato pomoc je pro nás nesmírně důležitá a vážím si Vaší podpory. Za všechny zdravotníky ještě jednou děkuji za iniciativu a velikou pomoc,“ řekl ředitel TN doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc.

„Čeští lékaři a zdravotníci přistoupili k boji s novým typem koronaviru s neskutečným nasazením a úsilím a patří jim za to velký dík. Velmi mě těší, že jsme prostřednictvím dárcovského programu mohli přispět na nákup ochranných prostředků pro stovky zdravotnických pracovníků v první linii,“ řekl Martin Durčák, předseda představenstva ČEPS, a. s.

Vaše TN


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.