DĚKUJEME! Teta drogerie darovala 1039 ks dárkových poukazů sestřičkám z TN na nákup vlasové kosmetiky. Celkem za 311 700 Kč!

29.05.2020

Celkem 1039 dárkových poukazů v hodnotě 300 Kč darovala Teta drogerie zdravotním sestřičkám z Thomayerovy nemocnice na nákup vlasové kosmetiky. Celková hodnota takového daru se nakonec vyšplhala až na neuvěřitelných 311 700 korun. Vedení TN chce velice poděkovat zaměstnancům Teta drogerie za užitečný dar, iniciativu a za tuto pomoc, která potěší každého člověka v této složité době. 

Dárkové poukazy byly postupně distribuovány mezi zdravotní sestřičky, které převážně pečují o své pacienty na lůžku. Tato pomoc je pro ně další významnou motivací a poděkováním za jejich práci.

„Chtěl bych upřímně a velice poděkovat společnosti Teta drogerie za tento dar v podobě dárkových poukazů pro naše zdravotní sestřičky, které si to obzvlášť zaslouží. Musím říci, že každá taková pomoc a iniciativa je pro zdravotníky určitým poděkováním za jejich těžkou a zodpovědnou práci, která je v poslední době nesmírně náročná v souvislosti s koronavirovou epidemií,“ řekl ředitel TN doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc.

Vaše TN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.