Děkujeme lidem ze spolku Kunratice žijou za hračky pro naše dětské pacienty!

02.05.2023

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) děkuje lidem ze spolku Kunratice žijou, z. s. za hračky pro naše dětské pacienty. Sbírku hraček uspořádal spolek v rámci akce Vítání jara na kunratické radnici. Hraček se nakonec podařilo vybrat velké množství a sešlo se i několik pěkných kousků, které dětem udělají radost.

Stavebnice, knížky, LEGO, pexesa nebo panenky či autíčka a celá řada dalších věcí oživí například náš dětský koutek na dětské pohotovosti nebo z nich budou mít radost malí pacienti z dětské psychiatrie. Své uplatnění najdou hračky i v rámci chystaného Dětského dne, který FTN pořádá 31. května. Za spolek předala FTN vybrané hračky paní Jana Maršálková, které tímto ještě jednou děkujeme za podporu.

Spolek Kunratice žijou pravidelně pořádá své tzv. SWAPy a jejich podstatou je vytvoření místa, kde si lidé vyměňují nepotřebné věci za jiné. Dalo by se říci, že to je taková burza bez placení,. Tentokrát to byl právě SWAP hraček, díky kterému se podařilo získat několik hezkých věcí pro naše dětské pacienty.

Děkujeme!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.