Děkujeme dětem ze ZŠ JITŘNÍ za barevnou a pozitivní energii v podobě výtvarného díla věnovaného našim zdravotníkům!

21.12.2021

Chceme poděkovat šikovným a talentovaným výtvarníkům ze ZŠ Jitřní za barevnou a pozitivní energii, kterou vytvořili v podobě velice zdařilého obrazu věnovaného našim zdravotníkům. Ústředním tématem díla je sama příroda, která je ztvárněna barevnými květinami z nejrůznějších „koutů světa“.

V rámci svého vánočního tvoření vymysleli žáci z prvního a druhého stupně zmíněné školy uvedený motiv, kterým chtěli alespoň trochu rozveselit tváře zdravotníků a poslat jim tak svou podporu a poděkování za jejich náročnou a zodpovědnou práci.

„Chtěl bych malým a talentovaným autorům obrazu ze Základní školy Jitřní upřímně poděkovat za jejich dar pro naše zdravotníky, který mě osobně velice potěšil a mile překvapil.  V této těžké době je každá taková radost pro nás zdravotníky velice důležitá a o to více si cením této iniciativy ze strany dětí, které si na nás vzpomněly. Ještě jednou děkuji za všechny naše zdravotníky a přeji Vám všem ze Základní školy Jitřní hlavně pevné zdraví, pohodu, klid a příjemné prožití vánočních svátků,“ poděkoval ředitel FTN MUDr. Zdeněk Beneš, CSc.

Děkujeme!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.