Charitativní módní a účesová přehlídka „Siluety“ v Dětském centru při FTNsP

27.05.2011

Přehlídka je pořádána na podporu Dětského centra při Fakultní Thomayerově nemocnici v Krči, které je z nedostatku financí v současnosti nuceno uzavírat svá oddělení. Hrozí slučování dětí do velkých skupin, což stěžuje sestrám individuální přístup k dětem. Myslíme si, že tento krok může dětem z Dětského centra v budoucnu zkomplikovat hladký vstup do dospělého života. Rozhodli jsme se uspořádat prodejní Módní a účesovou přehlídku „Siluety“ v zahradách Dětského centra v Krči. Celý výtěžek z této akce bude věnován na  částečné zajištění dalšího provozu centra.

Módní a účesová přehlídka „Siluety“ je inspirována 3D střihem. Geometrické, technické stříhání vlasů je základem pro tvorbu modelů. Střihy účesové i oděvní pracují s jednoduchými tvary kruh, čtverec, trojúhelník a obdélník. Modely budou vydraženy. Výtěžek z celé akce věnujeme DC.

V závěru akce paní řiditelka MUDr. Jaroslava Lukešová vylosuje 4 výherce.

  1. místo: celková proměna v hodnotě 7 800 Kč,
  2. místo: 3D střih v hodnotě 1260 Kč,
  3. místo: líčení v hodnotě 700 Kč,
  4. místo: manikúra a P-Shine v hodnotě 430 Kč.

Naši partneři:

Akci mediálně podpoří týdeník Šíp Plus, www.maminkymaminkam.cz, rádio Impuls.
Prodej vstupenek na akci podpoří: www.berslevu.cz a www.zlateslevy.cz.

Vystoupí zde taneční skupina HDC BBoyz Crew. Květinářství Avalanche pro tuto akci vytvoří květinové vazby, kterými také podpoří Dětské centrum. Moderátorem celé akce bude Karel Kodeš.

Slosovatelná vstupenka stojí 100 Kč. Vstupenky můžete zakoupit na www.berslevu.cz, www.zlateslevy.cz nebo přímo na místě.

Přehlídka se bude konat v sobotu 4. června 2011 od 15:00 hodin v zahradách Dětského centra, Sulická 120, Praha 4- Krč.


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.