Celkem 102 820 Kč putovalo darem do FTN z prodeje knihy - V bílém plášti, a to na boj proti covid-19. Děkujeme za podporu!

24.02.2021

Celkem 102 820 Kč putovalo darem do Fakultní Thomayerovy nemocnice (FTN) na boj proti covid-19, a to z prodeje knihy – V bílém plášti. Celkem se jí prodalo úctyhodných 5 141 kusů a z každého prodaného kusu šlo 20 Kč právě na podporu naší nemocnice. Vydavatelem knihy byla společnost Euromedia Group, a.s., které zároveň velice děkujeme za podporu a finanční dar.

Slavnostního předání šeku v hodnotě 102 820 Kč se za FTN zúčastnil doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc., ředitel nemocnice a zároveň Mgr. Antonín Kočí, ředitel uvedeného vydavatelství.

„Za všechny naše zdravotníky bych chtěl ještě jednou velice poděkovat zástupcům vydavatelství Euromedia Group za štědrý finanční dar a zároveň tak vyjádřenou podporu vůči naší nemocnici. Velice si toho vážím a jsem rád, že i v dnešní době se najde někdo, kdo chce a má zájem zdravotníkům pomoci. O to více mě to potěšilo a mile překvapilo,“ poděkoval ředitel FTN Zdeněk Beneš.

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.