2500 lineckých srdíček, 80 dětských obrázků a desítky dárkových tašek plných cukrovinek pro zaměstnance FTN. To vše od ZŠ METEOROLOGICKÁ. DĚKUJEME ZA PODPORU!

21.04.2021

Žáci a jejich rodiče, zaměstnanci či přátelé Základní školy Meteorologická se rozhodli poděkovat zdravotníkům a zaměstnancům Fakultní Thomayerovy nemocnice (FTN) za jejich nasazení, kvalitní a zodpovědnou práci během současné koronavirové pandemie. A jak taková podpora či poděkování vypadalo v praxi? Doslova během několika pár dní se jim podařilo upéct neuvěřitelných 2500 srdíček z lineckého těsta, namalovat a zarámovat 80 barevných obrázků se vzkazy pro zdravotníky a pořídit množství nejrůznějších cukrovinek, produktů zdravé výživy a mnoho dalšího pro zaměstnance z FTN. To vše za pár dní!

Kromě uvedených věcí také vedení ZŠ předalo zástupcům nemocnice děkovný diplom jako výraz poděkování a podpory vůči všem, kteří pracují ve FTN na nejrůznějších profesních pozicí. Za ZŠ Meteorologická přijel do FTN předat uvedené dary její ředitel pan Mgr. Jaroslav Kulik, který zastupoval nejen žáky, ale také všechny rodiče a přátele školy, kteří se na této akci spolupodíleli, a to buď finančně anebo vlastní prací.

Vedení FTN velice děkuje zástupcům školy, dětem a všem ostatním za vyjádřenou podporu, nadšení a pomoc vůči našim zaměstnancům.

DĚKUJEME!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.