TÉMĚR DVA MĚSÍCE POMÁHAL PETR VÁGNER NAŠIM ZDRAVOTNÍKŮM Z INTERNY. DĚKUJEME!

29.04.2021

Ředitel Fakultní Thomayerovy nemocnice (FTN) doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc. se ve středu 28. 4. sešel se známým moderátorem Petrem Vágnerem, aby mu osobně poděkoval za jeho téměř dvouměsíční působení na Interně ve FTN, kde pomáhal zdravotníkům s jejich každodenní péčí o pacienty. Petr Vágner si tak vyzkoušel namáhavou a velice náročnou práci ve zdravotnickém prostředí, kde se aktivně zapojil do činnosti pomocného personálu.

Kromě toho více než 10 let pravidelně chodí darovat krev do našeho Transfuzního odd. a je zároveň dárcem krevní plazmy po prodělané nemoci covid-19!

„Chtěl bych velice a upřímně poděkovat Petru Vágnerovi za jeho pomoc a osobní nasazení v rámci několika odsloužených služeb v naší nemocnici. Je to skvělý příklad občanské sounáležitosti, kdy i běžný člověk, pokud chce, tak může být užitečný pro dobrou věc, a to zvláště v dnešní složité a velice náročné koronavirové době. Vážím si takové spolupráce a osobní iniciativy pana Vágnera, protože se nestává často, že by někdo z laické veřejnosti či z řad známých osobností, se aktivně zapojil do běžné činnosti práce našeho pomocného personálu,“ poděkoval Zdeněk Beneš, ředitel FTN.

DĚKUJEME PETŘE!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.