Odd. lékařské genetiky pořádalo seminář: Genetická vyšetření ve FTN a jak na to?

16.06.2023

Před časem pořádalo Odd. lékařské genetiky seminář na téma – „Genetická vyšetření a jak na to?“. Akce byla určena pro všechna pracoviště nemocnice s cílem seznámit je s prací oddělení a představit základní principy fungování a spolupráce v rámci FTN. Seminářem provázela MUDr. Martina Langová, Ph.D., primářka oddělení.

V úvodu akce přivítal přítomné zdravotníky ředitel FTN doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc., který všem poděkoval za účast, krátce pohovořil o činnosti oddělení a jak je důležité pro ostatní pracoviště. Poté již předal slovo primářce oddělení MUDr. Langové, která měla pro přítomné připravenou prezentaci o činnosti svého oddělení. Zdravotníci se tak mohli dozvědět informace o tom, kdo nejčastěji přichází do genetické ambulance, jací to jsou pacienti a jaké mají diagnózy. Dále se mluvilo i o principech spolupráce mezi Odd. lékařské genetiky a ostatními pracovišti atd.

Děkujeme všem za účast a Odd. lékařské genetiky za organizaci akce.

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.