Neighbourhood benefice pro Dětskou psychiatrii z FTN již 16. září!

06.09.2022

První roky života zcela zásadně formují osobnost člověka a mnohdy sebou z různých okolností nenesou jenom úsměv a dětský smích. Proto, aby i náročné momenty v životě dětí nenesly následky, je zde Oddělení dětské psychiatrie ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN). A právě toto oddělení chce underground house a techno akce Neighbourhood Charity podpořit.

Pozvání přijali respektovaní djs domácí scény v čele s djskou legendou a jedním ze základních pilířů house scény, Pavlem Bidlem. Druhým headlinerem noci je djské duo JB&FLESH s jejich hybridním setem spojující mixy s živým loopingem a samplingem. Díky jejich progresivnímu míchání hráli po boku zahraničních hvězd, například Carla Coxe, Pan Pot a dalších. Dále vystoupí Brady, Emphonic a pořadatel noci Daniel Neighbour.

Událost proběhne v pátek 16. září v pražském SWIM CLUB, který dobrou myšlenku podpoří svým zázemím a zajištěním personálu. Všichni vystupující zahrají bez nároku na honorář, přičemž veškerá produkce události není spojena s dalšími náklady. Výnos ze vstupného jde na podporu Oddělení dětské psychiatrie z FTN. Minimální příspěvek: vstupné 100 Kč.

Akce vznikla za mediální podpory Radia 1, Techno.cz, Protosedi.cz a Rave.cz.

Zdravotníci z Odd. dětské psychiatrie velice děkují organizátorům uvedené akce za podporu, nadšení a dobrý nápad.

VÍCE na FB událost

Vaše FTN


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.