Napsali o nás: MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA VE FAKULTNÍ THOMAYEROVĚ NEMOCNICI (CNN Prima News)

06.12.2021

Ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN) se konala mikulášská nadílka. Tentokrát však přišli Mikuláš, čert a anděl potěšit hlavně dospělé, a to zdravotníky z tzv. první linie. Tváře TV Prima včele s Petrem Vágnerem, Karlem Voříškem a Klárou Doležalovou přijely udělat hlavně radost těm, kteří zažívají v poslední době velmi krušné chvíle a radostných dnů si příliš mnoho bohužel neužijí.

Radost z dárků měly sestřičky z mnoha covidových pracovišť, ale zadarmo to přesto nebylo. Některé sestřičky musely Mikulášovi říci i básničku, protože bez ní by to nebyla ta pravá „mikulášská“. Darů bylo mnoho, a to od ovoce přes kávu či vánoční perníčky anebo čerstvé džusy. Dokonce se dostalo i na dětské pacienty z naší Kliniky dětské chirurgie a traumatologie, protože i pro ně byly přichystané dárky v podobě různých hraček, her a pamlsků.

„Chtěl bych TV Prima velice poděkovat za podporu a milé překvapení, které připravila pro naše zdravotníky hlavně z covidových pracovišť. Doba je bohužel taková jaká je a každá pozitivní věc má dnes veliký význam, a to především ve zdravotnictví. Zdravotníci to dnes nemají vůbec jednoduché a prožívají velmi těžké období, které je pro ně enormně vysilující a o to více mě těší, pokud někdo přijde s dobrým nápadem, jak podpořit či udělat radost našim zdravotníkům. Ještě jednou veliké díky všem z TV Prima,“ poděkoval ředitel FTN Zdeněk Beneš.

VÍCE v reportáži

Zdroj: CNN Prima News
Termín vysílání: 5. 12. 2021
Autor: CNN Prima News

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.