FTN SE ZÚČASTNILA DNE ZDRAVÍ, KTERÝ POŘÁDALA MČ PRAHY 4!

14.09.2022

FTN je tradičním partnerem DNE ZDRAVÍ a i v letošním roce mohli lidé navštívit několik našich stánků zaměřených na prevenci zdraví. Lidem jsme poradili v oblastech prevence a možné léčby rakoviny prostaty, prsou či osteoporózy.

Dále byl k dispozici stánek s kurzem první pomoci nebo se lidé mohli naučit, jak si správně změřit krevní tlak. FTN rovněž představila veřejnosti projekt „Šetři své plíce“, který je zaměřený na prevenci proti kouření a je určen pro děti ze ZŠ. V rámci Dne zdraví byl zájemcům k dispozici také stánek, ve které si mohli nechat změřit hladinu cukru v krvi. Za FTN se Dne zdraví zúčastnili zdravotníci z Interní kliniky, Plicní kliniky, Kliniky rehabilitace a revmatologie, ARO, URL kliniky, Onkologické kliniky a z Centra kardiovaskulární prevence.

Vedení FTN děkuje všem zdravotníkům a ostatním, kteří se spolupodíleli na organizaci Dne zdraví a rovněž zástupcům z Praha 4 za dobrou spolupráci.

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.