FTN děkuje spol. JourneyMan CZ a jejím partnerům za finanční dar pro naší Onkologickou kliniku!

19.04.2023

Zdravotníci z Onkologické kliniky 1. LF UK ve FTN velice děkují lidem ze spol. JourneyMan CZ a jejím partnerům za finanční dar ve výši 151 000 Kč. Dar bude použit na podporu aktivit kliniky a zvelebení společných prostor pro pacienty, aby se u nás cítili ještě více komfortněji a svůj čas tak trávili v příjemném prostředí. Akci pod názvem BLACK MOVEMBER na podporu kliniky odstartovala společnost JourneyMan CZ v minulém roce a zapojilo se do ní i několik dealerů (více než 15 subjektů) – partnerů spol., kteří se zabývají prodejem motocyklů a čtyřkolek v ČR.

I těmto subjektům patří veliké poděkování za přispění a podporu dobré věci. Zástupce uvedené společnosti přivítala ve FTN přednostka kliniky doc. MUDr. Radka Lohynská, Ph.D. a její tým zdravotníků vč. primáře oddělení a vrchní sestry. Za spol. JourneyMan CZ se slavnostního předání šeku zúčastnili Mgr. Eduard Šlampa, obchodní a marketingový ředitel a Lenka Kramová, obchodní a marketingová manažerka.

Ještě jednou všem zúčastněným dárcům děkujeme za podporu naší Onkologické kliniky 1. LF UK.

Více o spol. JourneyMan CZ

Více o Onkologické klinice ve FTN

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.