Děkujeme všem za podporu podzimního Dobročinného bazaru!

16.10.2023

Centrum podpůrné péče (Centrum) z FTN prostřednictvím NF Centra Thomayerovy nemocnice - Léčivka uspořádalo ve dnech 5.-7. 10. 2023 tradiční podzimní Dobročinný bazar. Díky mnoha dárcům, ať už firem (TPA, SAP, CGI, Microsoft, AT Kearney, MOL, Skanska a dalších) nebo drobnějších soukromých dárců, si mohli návštěvníci bazaru vybrat z velkého množství krásných věcí. Počet kupujících byl o něco vyšší než na jarním Dobročinném bazaru a podařilo se získat i o něco vyšší částku - 80 900 korun.

Získané finanční prostředky budou použity na pořádání koncertu Requiem (1. 11. 2023), dále přispějí na připravované Poděkování dobrovolníkům s Českou mší vánoční J. J. Ryby a na podporu dalších činností Centra, zejména na podporu keramických kurzů pro Dětskou psychiatrii. Neprodané kusy oblečení byly věnovány k dalšímu charitativnímu využití.

Všem, kteří přispěli darováním věcí, případně pomocí k uskutečnění bazaru či nakupujícím, moc děkujeme a těšíme se, že se všichni opět setkáme na jarním bazaru v termínu 11.-13. 4. 2024.

Ještě jednou moc děkujeme a těšíme se opět na jaro na setkání s Vámi!

Za tým Centra podpůrné péče
Romana Hrabáková


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.