DĚKUJEME VŠEM ZA PODPORU NAŠEHO JARNÍHO DOBROČINNÉHO BAZARU!

18.04.2023

FTN a Centrum podpůrné péče ve FTN (CPP) děkují všem, kteří navštívili náš tradiční Jarní dobročinný bazar a podpořili tak dobrou věc. Celkový výtěžek z bazaru ve výši 78 560 Kč použije Centrum pro své aktivity na podporu pacientů a zaměstnanců v nemocnici.  Díky mnoha dárcům, ať už firem (HP, CGI, TPA, Microsoft, AT Kearney, Skanska a dalších) nebo drobnějších soukromých dárců, si mohli návštěvníci bazaru vybrat z velkého množství zajímavých věcí, dekorací, oblečení, keramiky či knih.

Za výtěžek se pořídí například hlína na keramiku pro děti z Odd. dětské psychiatrie, sazenice muškátů pro výzdobu několika oddělení nemocnice nebo velké množství kreativního materiálu pro aktivity s pacienty z Odd. geriatrie a následné péče. Peněžní prostředky budou rovněž použity i na přípravu Dětského dne ve FTN, který se bude konat 31.5. či na podporu dalších činností Centra. Neprodané kusy oblečení byly věnovány k dalšímu charitativnímu využití.

Všem, kteří přispěli darováním věcí, případně pomocí k uskutečnění bazaru či nakupujícím, moc děkujeme a těšíme se, že se všichni opět setkáme na podzimním bazaru v termínu 5.-7.10. 2023.

Vaše FTN a Centrum podpůrné péče

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.