Akutní geriatrická lůžka

Upozornění - Akutní lůžka jsou dočasně uzavřena

Hospitalizuje nemocné vysokověké pacienty s akutními onemocněními, jejich zdravotní situace vyžaduje monitoraci a intezivnější léčebnou intervenci a není indikován k překladu na JIP. Mezi nejčastější důvody hospitalizace na akutním lůžku patří například: akutní nebo dekompenzovaná plicní onemocnění (chronická obstrukční choroba bronchupulmonální, zápal plic, dechové problémy u plicních nádorů apod.), dekompenzace cukrovky, epilepsie, srdeční selhávání, selhávání ledvin, krvácení ze zažívacího traktu GIT nebo močových cest, dekompenzovaný krevní tlak, cévní mozkové příhody, akutní delirantní stavy.

Stanice má 8 lůžek, je vybavena potřebnou zdravotnickou technikou, rozvody kyslíku, klimatizací, odborným personálem s interní a geriatrickou kvalifikací. Nemocným, hospitalizovaným na našem akutním lůžku, je dostupná okamžitá zdravotní péče specialistů a specializovaných pracovišť v rámci FTN.

Oddělení je v provozu od 1. 7. 2010, nachází se v pavilonu B5 v 1. patře.

 
 
 
Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.