Dobročinný bazar

24.04.2011

Jarní dobročinný bazar ve dnech od 17. do 19. dubna, který každoročně v nemocniční kapli sv. Václava pořádá Lékořice o.s. ve spolupráci s Thomayerovou nemocnicí, se od těch minulých zásadně odlišoval. Prodávali jsme na něm totiž pouze oblečení, obuv a hračky, které nám lidé na bazar věnovali.

Byli jsme mile překvapeni, že i přes novou formu bazaru  ho během tří dnů navštívilo hodně lidí , na prodej bylo dostatek krásných věcí a spokojeni byli i všichni, kteří u nás nakoupili.

Příjemnou atmosféru během celého bazaru pomáhala vytvořit  naše „polní čajovna“ a také krásné počasí, které nám letos opravdu přálo.
Rádi bychom touto formou poděkovali všem, kteří  bazar podpořili a přispěli k celkovému výtěžku ve výši 29.710,-Kč.  Celá částka bude použita na realizaci dobrovolnického programu v Thomayerově nemocnici.

Výborný a pohodový průběh bazaru by nebyl možný bez vydatné pomoci dobrovolníků DC Lékořice, DC Malíček  a zaměstnanců společnosti Baxter, kteří  nám vypomohli nejen s bazarem, ale také s přípravou velikonočního klubu pro děti zaměstnanců Thomayerovy nemocnice.


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.