V TN se tradičně hrálo o putovní pohár ve volejbale

10.06.2019

V Thomayerově nemocnici se 6. června konal již VII. ročník Memoriálu Lenky Hejzlarové a v rámci něj se tradičně hrálo o Putovní pohár ve volejbale. Za účasti vedení TN a příznivců volejbalu odstartoval sportovní klání doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc., ředitel nemocnice. Letošní sošku „Skokan roku“ získala za svou techniku Romana Vojíková, fyzioterapeutka z Revmatologického a rehabilitačního oddělení. Kromě zaměstnanců TN se turnaje zúčastnili i kolegové z IKEMU.

Hrálo se ve dvou skupinách po čtyřech družstvech

Skupina A Skupina B
ARO TN Krč Poštěňátka-IKEM
Neurologie TN Krč a spol. Chirurgie TN Krč
 Stará Garda TN Krč RGC TN Krč
Technika A TN Krč Technika B TN Krč

Do semifinálového kola se dostaly čtyři týmy: ARO TN Krč, Chirurgie TN Krč, Poštěňátka-IKEM a Neurologie TN Krč a spol. Vzhledem ke špatnému počasí se však semifinále nedohrálo a došlo, tak jako už dříve, k losování o celkovém vítězném pořadí jednotlivých družstev.

Vítězi se stali:

1. místo: Neurologie TN Krč a spol.
2. místo: Poštěňátka-IKEM
3. místo: ARO TN Krč
4. místo: Chirurgie TN Krč

V letošním roce „Cena útěchy“ putovala do týmu Technika A TN Krč.


Kdo byla Lenka Hejzlarová?

Lenka Hejzlarová začala pracovat v Thomayerově nemocnici v roce 1993 jako staniční sestra na Neurologické klinice 3. LF UK a TN a posléze v roce 1996 povýšila na vrchní sestru. V roce 2001 stála u zrodu lůžkového resuscitačního oddělení v TN (pavilon B3).

Po přechodnou dobu bylo oddělení organizačně samostatným celkem s vlastním primariátem. Přechodné období jeho samostatnosti však doprovázelo několik provozních potíží a jejich zdárná řešení nacházela právě vrchní sestra Mgr. Lenka Hejzlarová. Ve funkci vrchní setry ARO a posléze i Anesteziologicko-resuscitační kliniky 1. LF UK a TN setrvala do roku 2007 a poté začala působit ve vedení nemocnice jako zástupkyně Náměstkyně pro ošetřovatelskou péči. Později od roku 2009 do 19. června 2013 zastávala funkci Náměstkyně pro nelékařská zdravotnická povolání.

Lenka Hejzlarová byla velmi energická, přátelská, pracovitá a respektovaná svým pracovním okolím. Ke své práci přistupovala zodpovědně a s velikým nasazením. Byl to člověk se srdcem na pravém místě a s citem pro věc.

Vedení TN chce ještě jednou všem vítězným týmům pogratulovat k jejich úspěchu a všem ostatním za účast a podporu Memoriálu. Poděkování patří také organizátorům volejbalu.

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.