V anketě „Nemocnice ČR 2019“ získala TN hned dvě ocenění. 1. místo v kraji za spokojenost ambulantních pacientů a 2. místo v ČR za úspěšnou on-line komunikaci!

12.12.2019

Thomayerova nemocnice se i v letošním roce zúčastnila již 14. ročníku celostátní soutěže o nejlepší českou nemocnici pod názvem „Nemocnice ČR 2019“, kterou tradičně pořádá organizace HealthCare Institute, o.p.s. Ankety se celkem zúčastnilo 154 nemocnic s akutními lůžky z celé ČR. Soutěžilo se v několika kategoriích a TN se úspěšně umístila hned ve dvou z nich. 1. místo v kraji (za hl. m. Praha) získala za bezpečnost a spokojenost ambulantních pacientů a 2. místo v ČR v kategorii – Nejlepší on-line komunikace nemocnic.

Za obě umístění obdržela TN vítězné diplomy a pečetě kvality. V kategorii – Bezpečnost a spokojenost hospitalizovaných pacientů pak získala TN 20. místo v rámci celé ČR a v téže kategorii u ambulantních pacientů skončila TN na reprezentativním 11. místě z celkových 154 zúčastněných nemocnic. V kategorii – Finanční zdraví (ekonomická kondice nemocnice) se TN umístila na 55. místě v rámci ČR. Tímto výsledkem se TN alespoň zařadila mezi prvních 60 nejméně problematických nemocnice z hlediska finanční stability a ekonomiky z celkových 154 hodnocených subjektů.

Kategorie „Nejlepší on-line komunikace nemocnic“ se v rámci soutěže uskutečnila už podruhé a TN v ní hned získala 2. místo v rámci ČR. Projekt vznikl ve spolupráci se společností AMI Digital, specializující se na digitální komunikaci, a s největší českou PR agenturou AMI Communications. Komise složená z on-line specialistů AMI Digital, expertů z Healthcare Institute a novinářů, se zaměřením na zdravotnictví, hodnotila, jak informačně kvalitní a uživatelsky přívětivé jsou internetové stránky jednotlivých nemocnic. Roli hrála i technická úroveň webových stránek a například schopnost přizpůsobit se různým zařízením.

Diplomy a pečetě najdete na stránce výsledků projektu.

Bližší informace o výsledcích celostátní soutěže „Nemocnice ČR 2019“ jsou k dispozici na internetových stránkách instituce.


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.