TN se stala absolutním vítězem projektu „KVALITNÍ A BEZPEČNÁ NEMOCNICE 2020“

21.09.2020

Thomayerova nemocnice získala ocenění absolutního vítěze projektu – Kvalitní a bezpečná nemocnice 2020. Stalo se tak u příležitosti vyhlášení výsledků již 8. ročníku zmínění ankety, kterou tradičně vyhlašuje Česká společnost pro akreditaci ve zdravotnictví. Za TN si ocenění přišli převzít ředitel nemocnice doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc., náměstkyně pro nelékařská zdravotnická povolání Mgr. Jaroslava Mrkvičková, MBA a Mgr. Pavla Jamrichová, manažerka kvality. 

Plaketu Kvalitní a bezpečné nemocnice získávají ty nemocnice, které byly v uplynulém roce akreditovány a současně byly auditory vyhodnoceny jako kvalitní a bezpečné zdravotnické zařízení, a to za nadstandardní a vysoce kvalitní přístup k řízení kvality a bezpečí, pacientům a zaměstnancům. Významným kritériem je také dosažený pokrok v oblasti kvality poskytované zdravotní a ošetřovatelské péče. Hlavním smyslem ankety je ocenit a motivovat odpovědné pracovníky, kteří se podílejí na řízení kvality a bezpečí poskytované péče i zaměstnance, kteří nastavená pravidla dodržují.

„Jsem velice rád, že jsme jako nemocnice opět obstáli v uvedené anketě a stali jsme se absolutním vítězem projektu Kvalitní a bezpečná nemocnice za rok 2020. Chtěl bych tímto všem našim zdravotníkům upřímně poděkovat za jejich práci, přístup a zodpovědnost, protože bez nich by to nešlo a získané ocenění je zároveň výsledkem naší společné a usilovné práce,“ řekl ředitel TN Zdeněk Beneš.

Vaše TN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.