TN děkuje pražskému magistrátu za dárky pro naše dětské pacienty. Vážíme si Vaší podpory!

22.12.2020

Vedení Thomayerovy nemocnice (TN) děkuje zástupcům MAGISTRÁTU HL. M. PRAHY za předvánoční dárky pro naše dětské pacienty. Ne všichni z nich budou totiž trávit vánoční svátky doma se svými rodiči. Zástupci pražského magistrátu se rozhodli těmto malým hrdinům zpříjemnit jejich pobyt v nemocnici tím, že jim poslali do TN veliké množství nejrůznějších dárků od přímo řízených organizací a partnerů města. Celkem se podařilo nashromáždit přes 1800 nejrůznějších dětských her a dalších věcí.

Děti dostaly například nástěnné kalendáře a nápadité pexeso od ZOO PRAHA nebo barevné omalovánky, knihy a fixy od Pražských služeb či puzzle. Kromě těchto věcí to byly nejrůznější skládanky, stolní hry – Pražské stopy, pastelky s vodovkami či dřevěná pravítka atp.

„Chtěl bych velice poděkovat zástupcům magistrátu za dárky pro naše dětské pacienty a jsem velice rád, že i v této složité době, se najde chvíle na tyto radostné okamžiky. Ještě jednou veliké díky za všechny naše malé hrdiny z Thomayerovy nemocnice,“ poděkoval ředitel TN doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc.

DĚKUJEME!

Vaše TN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.