Thomayerova nemocnice ožila díky hudebnímu vystoupení talentovaného saxofonisty. Děkujeme za podporu!

13.05.2020

U příležitosti včerejšího Mezinárodního dne zdravotních sester připravila TV ÓČKO pro zdravotníky z Thomayerovy nemocnice překvapení v podobě hudebního vystoupení úspěšného saxofonisty, který si říká „saxofrancis“.  Velice děkujeme za skvělý nápad a úžasnou atmosféru.

Ta se podařila vytvořit během pár minut, a to díky tónům světových hitů v podání mladého hudebníka, který již brzy zakončí svá studia na 3. LF UK. Držíme mu palce při závěrečných zkouškách a ještě jednou mu děkujeme za krásný zážitek. Poděkování patří i týmu z TV ÓČKO za spolupráci. TV ÓČKO také symbolicky předala velkou kytici Heleně Kaliánové, vrchní sestře z Infekčního oddělení, jako výraz poděkování všem zdravotníkům z TN za jejich práci.

„Chtěl bych TV Óčko a mladému saxofonistovi velice poděkovat za pěkný hudební zážitek a vůbec nápad, který mě potěšil, a to hlavně vůči našim zdravotníkům, kteří si to zcela určitě zasloužili. Jejich práce je velmi namáhavá a náročná, a to zvláště v období současné pandemie a já jim chci ještě jednou upřímně poděkovat za jejich obětavost, trpělivost a sílu,“ řekl ředitel TN doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc.

Video z vystoupení najdete ZDE.

Vaše TN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.