Příměstský tábor ve FTNsP

29.08.2011

V pátek 19.8.2011 byl zakončen tábor pro děti zaměstnanců v areálu FTN s názvem Mandalay aneb tisíce vůní světa. Děti postupně navštívily pět zemí světa: Ukrajinu, Libanon, Zambii, Indii a  Barmu. V těchto zemích se seznámily s místní kulturou, jazykem a národními zvyky. Naučily se vždy několik nových slovíček a mohly vyslechnout mnoho poutavých příběhů lidí, kteří žijí ve zcela jiném kulturním prostředí a mnohdy i v těžkých životních podmínkách. Děti samy objevovaly, co pro jiné národy znamená slovo SVOBODA. Seznámily se také s různými typy náboženství ve zmíněných zemích. Táborový program se všem velice líbil a nikoho nezaskočila ani závěrečná bouřka.
 
Tábor byl realizován v rámci projektu podpořeného ESF „Sestřičky zpět do práce“ a ve spolupráci  s lektory rozvojového vzdělávání občanského sdružení ADRA. Organizační pomoc zajišťovala Lékořice – Centrum podpůrné péče.


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.