Od 18. 1. otevíráme očkovací centrum proti COVID-19 ve FTN

16.01.2021

Od pondělí 18. 1. začne ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN) fungovat nové očkovací centrum proti COVID-19, ve kterém se nejdříve začnou očkovat osoby starší 80 let. Podmínkou pro očkování je registrace v rezervačním systému Ministerstva zdravotnictví a vyplněný dotazník (PDF pro tisk, MS Word pro vyplnění). Registrace k očkování a rezervace termínů probíhá za pomoci centrálního rezervačního systému. S registrací mohou pomoct jak rodinní příslušníci, tak bezplatná linka 1221.

Registraci termínu očkování lze provést na webu MZČR  nebo na webu ÚZIS. Pokyny a bližší informace o registraci pro očkování proti nemoci covid-19 jsou uvedeny na webu MZČR. Informace najdete také v přiložených letácích (viz přílohy).


Bližší údaje o očkovacím centru:

  • Očkovací centrum je umístěno v pavilonu F (za nemocniční jídelnou – viz mapa areálu). Nutné sledovat navigační směrové cedule, které jsou umístěny hned za hlavním vjezdem do areálu nemocnice.
  • Provozní doba očkovacího centra:  Po – Ne, vždy 7:00 – 19:00 hod.
  • Po registraci obdrží zájemce o očkování termín, čas a místo očkovacího centra dle svého výběru.

Pokyny k očkování:

  • Doporučujeme všem, aby se na očkování dostavili včas!
  • Nutné je mít s sebou platný průkaz totožnosti (občanský průkaz či pas), průkaz pojištěnce a vyplněný dotazník kvůli urychlení administrace v očkovacím centru (PDF pro tisk, MS Word pro vyplnění)!
  • V očkovacím centru je nutné dodržovat všechna platná protiepidemiologická a hygienická opatření (pravidlo 3R - nošení roušky, dezinfekce rukou a rozestupy) a dále respektovat pokyny zdravotníků.

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.