NOVINKA: Thomayerova nemocnice je od 1. 1. 2021 opět fakultní nemocnicí!

04.01.2021

S platností od 1. ledna 2021 je TN opět fakultní nemocnicí a její název je nově FAKULTNÍ THOMAYEROVA NEMOCNICE (FTN). S touto významnou událostí dojde i ke změně loga nemocnice, které bude v nejbližší době představeno.

Vedení FTN velice děkuje Ministerstvu zdravotnictví ČR a Asociaci děkanů lékařských fakult ČR za spolupráci a podporu, která pomohla opětovně získat titul fakultní nemocnice.

„Chtěl bych zároveň poděkovat také těm zaměstnancům nemocnice, kteří se spolupodíleli svou významnou prací na našem zfakultnění. Bez nich by se to jenom těžko podařilo,“ řekl ředitel FTN doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc. a dodal: „Nebyl to zrovna jednoduchý cíl a bylo s ním spojeno mnoho úsilí a náročné práce, která se však ve výsledku vyplatila. Osobně z toho mám velikou radost. Bude to pro nás znamenat rovněž významný závazek a další posun v oblasti léčebné péče, ale hlavně v našich dosavadních akademických, školských a vědeckovýzkumných aktivitách.“

Vaše FTN


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.