Nové elektrické drtiče léků pro internu díky soukromému dárci

27.01.2020

I v novém roce se najdou lidé, kteří chtějí pomáhat a mají srdce na správném místě. To je také případ pana Jana Dobrovodského, který již podruhé za sebou podpořil Thomayerovu nemocnici, a to ve formě finančního daru ve výši 30 855 Kč. Za tyto prostředky byly pořízeny 3 kusy Elektrického drtiče léků zn. SEVERO 3.0. Přístroje jsou určeny pro Interní kliniku 3. LF UK a TN. Z rozpočtu nemocnice a kliniky pak byly pořízeny ještě další tři takové přístroje.

„Za Thomayerovu nemocnici bych chtěl upřímně poděkovat panu Dobrovodskému za jeho štědrý dar a spolupráci, které si velice vážím,“ řekl ředitel TN doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc.

V TN přivítal pana Dobrovodského Ing. Jiří Cairola, náměstek pro ekonomiku, který mu zároveň poděkoval za jeho štědrý dar a již pravidelnou spolupráci. V minulém roce pan Dobrovodský totiž pořídil pro internu celkem 12 ks stojacích ventilátorů, které zpříjemňují pobyt nejen tamním pacientům, ale zároveň i zdravotnickému personálu.

Děkujeme!

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.