Nekašli na plíce

23.05.2017

Respirační nemoci patří mezi jednu z nejvýznamnějších skupin onemocnění, které se zařazují mezi civilizační choroby. Nepodceňujte prevenci a přijďte v pondělí 29. května od 17 hodin do OC Novodvorská Plaza na slavnostní zahájení akce NEKAŠLI NA PLÍCE.

Čtyřdenní osvětový program se koná pod záštitou pražského radního pro zdravotnictví a bydlení ing. Radka Lacka. Cílem je zvýšit povědomí o plicních nemocech a jejich léčení, prevenci a nabídnout zdarma vyšetření plic na spirometru.

Slavnostního zahájení se zúčastní v pondělí 29. května v OC Novodvorská Plaza také diskař Imrich Bugár, stříbrný medailista z LOH 1980, a úspěšné olympioničky, mistryně Evropy v plavání, Petra Chocová a trojnásobná mistryně republiky v plážovém volejbalu Kristýna Hojdarová Kolocová.

V dalších dnech bude akce Nekašli na plíce probíhat vždy od 13 hodin. Součástí odpoledního programu bude každý den od úterý do čtvrtku vyšetření plic zdarma, konzultace s odborníky z Pneumologické kliniky 1. LF UK a Thomayerovy nemocnice. Od 17 hodin pak budou na programu soutěže, rozhovory se známými osobnostmi, autogramiáda a další bohatý program.


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.