Monitory a PC sestavy od Providentu pro zdravotníky z I. linie v TN. Děkujeme a vážíme si Vaší podpory!

01.12.2020

Celkem 48 monitorů a PC sestavy získali zdravotníci z I. linie v TN od společnosti Provident Financial (Provident). Zaměstnanci Providentu tímto způsobem poděkovali zdravotním sestrám a lékařům za jejich usilovnou a zodpovědnou práci během koronavirové pandemie. Monitory a dvě PC sestavy jsou postupně distribuovány do několika pracovišť v rámci Thomayerovy nemocnice (TN), a to ve spolupráci s Centrem podpůrné péče při TN.

„Chtěl bych velice poděkovat společnosti Provident za tento dar ve formě monitorů a počítačových sestav pro naše zdravotníky, kterého si nesmírně vážím. Zároveň chci vyzdvihnout i několikaletou úspěšnou spolupráci mezi naším Centrem podpůrné péče při TN a právě společností Provident. Tato spolupráce trvá již řadu let a velice nám to pomáhá v oblasti dobrovolnictví,“  řekl ředitel TN doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc.

Zajímavostí je také to, že spolupráce mezi Providentem a Centrem probíhá již více než 6 let, a to v rámci dobrovolnické činnosti, kdy zaměstnanci společnosti se vždy každý rok zúčastňují např. tzv. dobrovolnického dne v TN. Dobrovolníci z Providentu pomáhají a podporují dětský den či se spolupodílejí na dalších prospěšných aktivitách, mezi které patří i výše uvedená akce.

DĚKUJEME!

Vaše TN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.