Ministr Vojtěch předal dětem v naší mateřské škole piano

12.02.2018

V listopadu 2017 postihlo Mateřskou při Thomayerově nemocnici, která slouží zejména dětem zaměstnanců, ale i dětem hospitalizovaným na některém z našich dětských oddělení, havárie vody. Ta zcela zničila mj. piano, které dětem dlouhá léta sloužilo. Rozhodli jsme se proto vyzvat veřejnost, zda by nám někdo piano nedaroval. To se nakonec díky vydatné pomoci ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha povedlo.

Nebylo to poprvé, kdy jsme obdobnou výzvu ohlásili. Před zhruba dvěma lety se nám tímto způsobem podařilo piano získat, umístit jej u jedné z budov a rozšířit tak síť veřejných pian v České republice. Nyní jsme se tedy rozhodli oslovit ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha, který je známý coby velký fanoušek hudby, který nám s výzvou pomohl. Stačilo pár dní a piano bylo na světě. Dárcem se stala paní Barbora Sutton, kterou na základě výzvy ministra Vojtěcha oslovil známý šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR Petr Erin Kováč. Velké poděkování patří také společnosti Stěhovánípian.cz, která nám profesionálně piano z Brna do Prahy převezla. Děkujeme!

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.