Literární soutěž "Příběhy z cukru"

18.06.2012

O čem soutěž je, prozrazuje samotné motto soutěže: „Pošlete nám nejdojemnější, nejveselejší, nejdramatičtější, nejstrašidelnější, nejnapínavější, zkrátka nej… příběh nebo povídku o životě s cukrovkou a staňte se spoluautory stejnojmenné knihy „Příběhy z cukru“.
Autorem příběhu nemusí být sám diabetik. Soutěž začala 5. června 2012 a potrvá až do 10. října 2012, kdy bude ukončeno zasílání soutěžních příspěvků. Poté odborná porota, v jejímž čele zasednou dva známí spisovatelé Rudolf Křesťan a Ondřej Neff, vybere 10 nejlepších autorů, kteří se stanou spoluautory stejnojmenné e- knihy „Příběhy z cukru“. Jedenáctého vítěze pak určí hlasování čtenářů na portálech www.rok1.cz
a www.doma.cz.
Na všech 11 nejlepších „autorů/autorek příběhů o cukrovce“ čeká atraktivní cena v podobě e-čtečky eReading.cz a dárkový balíček od společnosti Tesco. Všichni zájemci se mohou do soutěže přihlásit na www.rok1.cz.
Literární soutěž je součástí dlouhodobé vzdělávací kampaně, kterou Diabetická asociace České republiky (DAČR) realizuje v ČR směrem k pacientům i odborné veřejnosti. Cílem soutěže je přiblížit české veřejnosti život s cukrovkou jiným způsobem než doposud, pozitivním, ale současně varujícím způsobem upozornit na nebezpečí diabetu, jeho důsledky a vliv na kvalitu života jednotlivce i společnosti.

Podrobnosti k soutěži naleznete na stránkách projektu www.rok1.cz


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.