Dětské centrum v TN děkuje zaměstnancům Min. zdravotnictví za předvánoční sbírku pro naše děti. Celkem se vybralo téměr 30 tis. Kč

19.12.2019

Opět je tu důvod k radosti, a to díky zaměstnancům Ministerstva zdravotnictví ČR, kteří svou štědrostí přispěli Dětskému centru v TN neuvěřitelnou částkou ve výši 29 518 Kč. Tu se povedlo vybrat pouze z prodeje vánočního cukroví, které napekli sami někteří zaměstnanci úřadu. Kromě finanční podpory však šlo také o věcnou sbírku v podobě hraček, oblečení, bot a dalších užitečných věcí, které udělají radost nejen dětem, ale i jejich maminkám – samoživitelkám.

Nápad podpořit dobrou věc a přispět tak na činnost některého z dětských center, se zrodil v kanceláři státního tajemníka ministerstva, kterým je Mgr. Stanislav Měšťan. Ten společně se svými kolegy vše připravil a následně zrealizoval.

Za Dětské centrum si výtěžek sbírky od něj převzala ředitelka MUDr. Jaroslava Lukešová, která jemu a zároveň všem zaměstnancům ministerstva upřímně poděkovala za iniciativu, podporu centra a skvělý nápad. Zároveň ocenila to, že i v dnešní době se občas najde někdo, kdo přijde s dobrou myšlenkou pomoci druhému a nakonec ji i zrealizuje.

Vedení TN v čele ředitelem Zdeňkem Benešem chce ještě jednou velice poděkovat všem zaměstnancům ministerstva za tuto štědrou pomoc a spolupráci. 

Děkujeme!

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.