Děti z MŠ Thomayerovy nemocnice zpívaly vánoční písně a koledy

20.12.2018

Děti z Mateřské školky Thomayerovy nemocnice včera zpívaly vánoční písně, které věnovaly nejen svým rodičům, ale radost s nimi udělaly i celému vedení nemocnice a rovněž ostatním přítomným zaměstnancům. Za jejich píli, um a krásné vystoupení dostaly plyšové hračky a nechyběla i sladká odměna.

Pod taktovou paní učitelky Šárky Krausové se dětem svým zpěvem povedlo vykouzlit krásnou vánoční atmosféru a všem přítomným tím udělaly velikou radost. Děti zazpívaly tradiční vánoční písně a koledy, které se naučily během roku. Díky jejich píle a trpělivosti si za své vystoupení zasloužily veliký aplaus a poděkování ze strany ředitele TN doc. MUDr. Zdeňka Beneše, CSc. a Mgr. Jaroslavy Mrkvičkové, náměstkyně pro nelékařská zdravotní povolání.

Poděkování patří také paní učitelce Šárce Krausové za její osobitý přístup, nadšení a trpělivost, se kterou pracuje s dětmi. V neposlední řadě je rovněž důležité poděkovat i ředitelce MŠ a ZŠ PaedDr. Ivě Křivánkové za spolupráci a příkladné vedení.

Mgr. et Bc. Petr Sulek
tiskový mluvčí TN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.