Děti z Gymnázia Nový PORG Praha koledovaly v Thomayerově nemocnici

14.12.2018

Thomayerova nemocnice (TN) opět ožila vánoční hudbou a zpěvem. Tentokrát přišly našim pacientům zpříjemnit jejich pobyt, děti z Gymnázia Nový PORG, které sídlí v pražské Krči. Vánoční koledy udělaly radost všem pacientům i zdravotnickému personálu.

Děti navštívily hned několik oddělení TN a kromě hudby všem nadělily i vánoční dárky, které pro tuto příležitost vyrobily. Hned ráno navštívily pacienty z Odd. gynekologie a Odd. dětské psychiatrie a neurologie. Mladí studenti našim nejmladším pacientům udělali velikou radost už jenom svou milou přítomností, humorem a zpěvem. Poté se děti přesunuly mezi dospělé pacienty z Odd. hrudní chirurgie, neurologie a ORL, kde opět všem přítomným alespoň na chvíli vytvořily vánoční pohodu v podobě koled a příjemného zpěvu. I někteří pacienti se přidali a zazpívali pár vánočních písní.

Návštěva studentů z pražského gymnázia Nový PORG byla pro všechny příjemnou a milou záležitostí a vedení Thomayerovy nemocnice ještě jednou všem dětem děkuje za jejich spolupráci a hezké vánoční koledy.

Mgr. et Bc. Petr Sulek
tiskový mluvčí TN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.