DĚKUJEME! Zpěvák Marek Ztracený daroval zdravotníkům z TN téměř 600 vstupenek na jeho koncert „Restart“ v O2 aréně

28.05.2020

Zdravotníky z Thomayerovy nemocnice dnes navštívil zpěvák Marek Ztracený, aby jim osobně předal téměř 600 vstupenek na jeho koncert pod názvem – RESTART, který se bude konat příští rok. Tímto způsobem jim vyjádřil svůj obdiv a poděkoval za jejich náročnou a těžkou práci během současné epidemie. Koncert se bude konat 20. 2. a 21. února v O2 aréně a zdravotníci z TN budou u toho!

Marek Ztracený před časem přišel s nápadem, že by chtěl nějakým způsobem poděkovat zdravotníkům, policistům a vůbec všem, kteří bojovali v tzv. první linii proti společnému nepříteli – KORONAVIRU. Napadlo ho, že největším poděkováním bude pro ně uspořádat veliký koncert s výstižným názvem – RESTART. Pro mnohé to bude znamenat skutečný restart a snad i vykročení do klidnějších časů.  Vstupenky budou v nejbližší době rozdány vrchním sestrám, které je přerozdělí mezi ostatní zdravotnický personál.

„Za naše zdravotníky bych chtěla Markovi Ztracenému ještě jednou velice poděkovat za tak štědrý dar v podobě vstupenek na jeho koncert v příštím roce. Vážím si takové podpory a za všechny mu chci popřát hlavně zdraví a mnoho spokojených fanoušků,“ popřála Mgr. Jaroslava Mrkvičková, MBA, hlavní sestra z TN.

Vaše TN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.