DĚKUJEME! Domácí spotřebiče od spol. AMICA pro zdravotníky v TN za téměř 200 tis. Kč

27.05.2020

Celkem 30 kusů domácích spotřebičů v hodnotě za téměř 200 tis. Kč darovala spol. AMICA zdravotníkům z Thomayerovy nemocnice (TN). AMICA se tak rozhodla podpořit zdravotníky z tzv. první linie a tímto darem jim trochu více zpříjemnit jejich pracovní prostředí. V rámci ČR je to největší jednorázová podpora nemocnice ze strany výrobce domácích spotřebičů.

Dary v podobě ledniček, praček, sušiček, myček či mikrovlnných trub budou distribuovány na jednotlivá pracoviště nemocnice. Jedná se celkem o 30 kusů domácích spotřebičů (14 velkých lednic, 2 malé ledničky, 7 mikrovlnných trub, 3 myčky na nádobí či 4 pračky). Radost z nich budou mít zdravotníci zejména z interní či plicní kliniky, odd. ARO, geriatrie či chirurgie a z dalších pracovišť. Slavnostního předání se za TN zúčastnili doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc., ředitel TN, Mgr. Jaroslava Mrkvičková, MBA, náměstkyně pro nelékařská zdrav. povolání a vrchní setry z geriatrie, interny a onkologie. Společnost AMICA zastupovali Jakub Říha, jednatel a Marta Hudcová, marketingová manažerka.

„Chtěl bych velice a upřímně poděkovat společnosti Amica za tak štědrou a velkorysou pomoc v podobě velkého množství domácích spotřebičů pro naše zdravotníky, kteří si to zaslouží. Musím říci, že s takovou iniciativou se člověk setkává málokdy. Ze strany Amicy se navíc jedná už o druhou pomoc v tomto těžkém období, což se málo kdy vidí,“ řekl ředitel TN Zdeněk Beneš a dodal: „Procházíme velice těžkým obdobím a já jsem rád, že alespoň touto pomocí, můžeme našim zdravotníkům, trochu více zpříjemnit a usnadnit jejich každodenní práci.“

„Společnost Amica chce touto cestou poděkovat všem zdravotníkům a podpořit je nejen v době současné krize spojené s Covid-19, ale i dlouhodobě. Každá investice do zdravotnictví je investicí do nás samých a i když to není v celorepublikovém měřítku tolik, věříme, že tímto krokem budeme motivovat i další firmy k obdobnému kroku, a to nejen z oboru domácích spotřebičů,“ doplnil Jakub Říha, jednatel společnosti Amica.

Vaše TN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.