Celkem 12 ventilátorů pro internu v TN

05.06.2019

V letních měsících bude na Interní klinice 3. LF UK a TN v Thomayerově nemocnici mnohem příjemněji, a to díky získaným 12 ventilátorům od soukromého dárce, který se dokonce v TN i před mnoha lety narodil. Ventilátory jsou umístěny na pokojích pacientů a jeden z nich pomůže i sestřičkám na sesterně.

Pomáhat je normální, ale ne vždy je ještě doprovázeno také osobním vztahem k určitému zdravotnickému zařízení a v tomto případě k naší TN. To je případ pana Jana Dobrovodského, který se v TN narodil a v poslední době tu měl i svého hospitalizovaného tatínka. Za vynikající péči o něj a spokojenost s ošetřujícím personálem se pan Dobrovodský rozhodl poděkovat TN formou hmotného daru, který zvláště v letním období pomůže zpříjemnit pacientům jejich někdy dlouhý pobyt v nemocnici. Za TN mu poděkoval Ing. Jiří Cairola, náměstek pro ekonomiku, který ho v naší nemocnici oficiálně rovněž přivítal.

Vedení TN chce ještě jednou poděkovat panu Dobrovodskému za jeho užitečný dar a spolupráci.

Mgr. et Bc. Petr Sulek
tiskový mluvčí TN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.