Všechny aktuality :: Novinky / Avíza a pozvánky / Napsali o nás

Novinky a aktuality

04.01.2022

„Dárky pro malé hrdiny“, tak byla pojmenována akce, resp. podpora ve formě předvánočních dárků od zástupců MAGISTRÁTU HMP a dalších jejích partnerů či příspěvkových organizací pro naše dětské pacienty, kteří z nejrůznějších zdravotních důvodů museli během svátků zůstat v nemocnici. Aby jejich pobyt u nás byl alespoň trochu příjemnější, překvapením pro ně byla bohatá nadílka v podobě omalovánek, voskovek, pexesa, fixů, skládaček anebo časopisů „Trojský koník“,  „Anička a nebešťánek“ či dětské knížky s CD „Zpíváme si na cestách“ atp.

03.01.2022

Doslova auto plné sladkých darů v podobě nejrůznějšího domácího vánočního cukroví, zdobených perníčků, ovoce, čajů a dalších laskomin přivezli zástupci ze ZŠ Meteorologická zdravotníkům z FTN jako poděkování za jejich práci během koronavirové pandemie.

03.01.2022

Několik volných vstupenek na různá představení do Divadla Archa získali zdravotníci z covidových pracovišť a očkovacího centra jako poděkování za jejich práci během koronavirové pandemie. V rámci akce #radostlekarum, původně vzniklé z iniciativy divadla Jatka78, tak vyjádřili divadelníci svou podporu a úctu vůči našim zdravotníkům a jejich náročné práci.

03.01.2022

Zdravotníci z FTN děkují týmu ze společnosti Friendly a jiným nejmenovaným dárcům za vyjádřenou podporu  v podobě zaslané energie plné lahodné chuti, vitamínových nápojů, čokolády Milky, kulaté Fidorky nebo například zdravé výživy či ovoce a mnoho dalších pochutin. Vše bylo věnováno především zdravotníkům z covidových pracovišť jako poděkování za jejich náročnou práci a velikou zodpovědnost.

31.12.2021

Zdravotníci z Fakultní Thomayerovy nemocnice (FTN) velice děkují za vyjádřenou podporu a překvapení od studentů z Gymnázia Postupická, kteří si na ně ke konci roku vzpomněli. Doslova auto plné vánočního perníčku a dalších laskomin dorazilo ještě před vánočními svátky do FTN, aby potěšilo naše zdravotníky.

31.12.2021

Fakultní Thomayerova nemocnice přeje všem šťastný nový rok, pohodu a pevné zdraví. Užijte si oslav Nového roku bezpečně a v kruhu svých nejbližších.

30.12.2021

Přesně před rokem začalo ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN) očkování proti nemoci Covid-19. K dnešnímu dni se podařilo ve FTN naočkovat celkem přes 218 700 lidí v nejrůznějších věkových skupinách. Prvními očkovanými na konci roku 2020 byli ve FTN zdravotníci a poté starší lidé a chronicky nemocní. Později se začalo s očkováním dalších věkových skupin, a to až po děti od 5 do 11 let (od 15.12.2021).

30.12.2021

„Na Štědrý den vezmu housle a s kolegou jdeme zpívat koledy do nemocnice, abychom přinesli alespoň trochu vánoční atmosféry a naděje,“ popisuje nemocniční kaplanka v rozhovoru pro Seznam Zprávy. Doubravka Vokáčová pracuje v pražské Fakultní Thomayerově nemocnici. Jako nemocniční kaplanka se stará nejen o tradiční náboženské obřady, ale nabízí pacientům, jejich příbuzným a zdravotnickému personálu nemocnice osobní setkání a rozhovor.

30.12.2021

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) upozorňuje, že od 4. ledna budou mít nárok na 3. posilující dávku vakcíny proti Covid-19 rovněž lidé starší 18 let, a to již po pěti měsících od ukončeného očkování.

30.12.2021

Ministerstvo zdravotnictví vydalo stručný přehled opatření, která budou platit během silvestrovských oslav.

 
Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.